Koronaohje keilaajille

27.05.2020 13:31

KEILAILUN PELIOHJEET KORONA-AIKANA

* Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, kannattaa pysytellä kotona.

 

* Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan ennen peliä. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Käsidesipisteemme sijaitsee hallin aulassa.

* Koko ajan pidetään kaikkiin henkilöihin sosiaalinen turvaetäisyys ja muistetaan pelaajan henkilökohtainen vastuu ohjeistuksen noudattamisesta. Hallissamme on pisarasuojalevyt joka rataparin välissä, mutta täytämme hallin ensin joka toiselle radalle. Kaikki ratamme on kuitenkin pisarasuojien ansiosta käytössä.

* Yhden radan maksimi henkilömäärä on neljä. Suositus on, että ryhmä koostuu perheenjäsenistä tai muuten koronan aikana keskenään tekemisissä olevista vakiintuneista pelikavereista.

* Suosisittelemme valitsemaan yhden pallon/pelaaja. Kaikki pallot puhdistetaan pelin jälkeen. Kysy tarvittaessa henkilökunnalta suositusta pallon valinnassa.

* Palauta käytetyt pallot pelin jälkeen ratojen 1 ja 2 takana olevaan telineeseen. Henkilökunta hoitaa pallojen puhdistuksen joka käyttökerran jälkeen (desifiointi).

* Suosittelemme korttimaksua